Vajadzēs:
Kārtainās mīklas plāksnes (man bija pirktas, var ķiņķelēt pats)
Krēmam:
4 olas,
1 glāzi cukura
vienu paciņu vaniļas cukura 20gr
3 ēd. karotes miltu
2 glāzes piena
Kārtainās mīklas plāksnes (man bija pirktas, var ķiņķelēt pats)
Krēmam:
4 olas,
1 glāzi cukura
vienu paciņu vaniļas cukura 20gr
3 ēd. karotes miltu
2 glāzes piena
200 gr sviesta
Kārtaino mīklu sagriež kūku lieluma taisnstūrīšos... liek atlaidināties...
4 olas, 1 glāzi cukura un vienu paciņu vaniļas cukura sakuļ...
pievieno 3 ēd. karotes miltus, turpina kult..
tievā strūkliņā pievieno/pieputo 2 glāzes tikko vārītu pienu...
...bļodu, kurā puto, liek uz plīts karstā ūdens peldē un karsējot maisa, kamēr krēms sabiezē....
masu atdzesē...
kamēr masa dziest....
....taisnstūrīšus liek cepeškrāsnī uz cepampapīra cepties.... Likt var vienu pie otras, nesalīp. Varēs redzēt, kad piepūtušās un gatavas...
atdzisušas smuki pārplēš uz pusītēm.....
atdzisušai masai puto klāt 200 gr sviesta (istabas temperatūrā) ...
pilda kūkas ar vārītā krēma masu... (man gan krēms pietiktu vairāk kūkām - palika pāri)
kūku glazūrai ņem pūdercukuru...
pievieno druskucīt verdošu ūdeni un samaisa viendabīgā masā......
cukura glazūru pārsmērē kūkām, uzpilina pa izkusušas šokolādes šļekatai...
... gatavs!!!!!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru