pirmdiena, 2015. gada 30. marts

Ābolu plātsmaize...






pamatnei:
2 gl miltu
1 gl paniņas
3 olas
1 gl cukura
1 tk cepampulvera
1 ēdamkarote vaniļas cukura


pildījumam:
āboli (daudzums "uz čuju" ....apmēram 6 -8 )

virspusei:
100 gr cukurs
3 tk kanēlis
200 gr skābais krējums
 ****** 


Olas sakuļ ar cukuru, pievieno vaniļas cukuru, paniņas, miltus, cepampulveri, samaisa.... Uz plāts liek cepampapīru, uzlej mīklu, vienmērīgi kārto nomizotus, sagrieztus ābolus..... Cep 220 grādos 30 minūtes..... ....pēc 30 min ābolmaizei pāri pārlej ar cukuru sajauktu krējumu, pārkaisa ar kanēli, un cep vēl 20 min, līdz gatava.... Lai labi garšo! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru