Armand, paldies par recepti!
http://www.fotoreceptes.lv/pelmeni.html
maltā gaļa..... (es gan ņēmu, tikai liellopa gaļu...)
dilles... sīpols...
arī malti melnie pipari un sāls....
sīpolu un dilles sasmalcina...
sajauc viendabīgā masā....
mīklai..... PUSglāze piena....
divas ar pusi glāzes miltu.....
divas olas.....
jā....jā.... bildē ir viss savādāk... procesa laikā, sastāvdaļu daudzums mainījās uz čuju.. :D
mīca.... mīca.... mīca.... mīca.... mīca.... mīca.... mīca.... mīca.... mīca.... mīca.... mīca.... mīca.... mīca.... mīca.... mīca....
samīcīts..... sadala četrās daļās..... jo....
.....es izmantoju šādu "omīšlaika" formu.......
izrullē mīklu......
izrullēto liek uz formas..... sapilda pildījumu....
virsū...... izrullēta mīkla.....
pēdējais izrullējiens pa virsu formai....
.....šito rullēšanas-pildīšanas processssss atkārto vēlreiz....
peļmeņčiki vesela paplāte.....
ūdenī - lauru lapa.... salīts... kāds vesels melnais pipars....
.....un ķiņķelējam iekšā pelmeņus.... vāra līdz uzpeld + vēl kādas 3 min......
Pasniedz ar krējumu.... garšvielas , ja prasās.. :D
Ķēpa liela, bet ņamma ir tā vērta..... :D
Labu apetīti, mīlīši!!!! :)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru